"Uw veiligheid, ons prioriteit"

Prior Security is een jonge & dynamische onderneming die weet wat er speelt in de maatschappij. Door de veelzijdigheid en verschillende belangen van ondernemingen organisaties en particulieren wordt beveiliging en coaching een steeds moeilijkere en onmisbaar begrip in onze maatschappij.

Als antwoord op deze behoefte bieden wij beveiligers aan met een pedagogisch achtergrond, zodat wij niet enkel voorzien in de behoefte van beveiliging maar ook waar nodig de juiste coaching.

Overige Diensten


 • image1

  Detacheren/Inhuur


  Heeft u een tekort aan beveiligings personeel ? Wij bieden u de oplossing.


  Wij bieden flexibele en gekwalificeerde personeel aan die al jaren ervaring heeft binnen de beveiligings branche. Of het nu om een eenmalige samenwerking gaat of een samenwerking op contractsbasis, alles is mogelijk onze personeel is inzetbaar als object beveiliging, evenementen beveiliging, horeca beveiliging , straatcoaches en servicemedewerkers.


  Al onze personeel is gediplomeerd en bevoegd om de opgelegde opdrachten goed uit te voeren.


  Heeft u interesse in onze diensten ? Neem dan vrijblijvend contact op met Prior Security en vraag naar de mogelijkheden.  OFFERTE AANVRAGEN

   

Nieuws

 • Amsterdam schiet portiers te hulp

  AMSTERDAM, 2011

  Gemeente en politie in Amsterdam gaan portiers van nachtclubs en andere horecazaken helpen. Zo gaat de gemeente ze ondersteunen bij het opzetten van een belangenorganisatie. De politie heeft speciale aangifteformulieren ontwikkeld die portiers kunnen invullen bij bepaalde misdrijven bij de deur van de uitgaansgelegenheid.

  Lees meer
 • Lancering website - Prior Security

  September, 2011

  Prior Security lanceert zijn website priorsecurity.nl met succes!

  Lees meer

Vacatures

 • Ben jij representatief en collegiaal, heb je een goed normen- en waardenbesef en geen ernstige delicten gepleegd, dan zijn wij op zoek naar jou. Werken bij...

  Lees meer