"Uw veiligheid, ons prioriteit"

Prior Security is een jonge & dynamische onderneming die weet wat er speelt in de maatschappij. Door de veelzijdigheid en verschillende belangen van ondernemingen organisaties en particulieren wordt beveiliging en coaching een steeds moeilijkere en onmisbaar begrip in onze maatschappij.

Als antwoord op deze behoefte bieden wij beveiligers aan met een pedagogisch achtergrond, zodat wij niet enkel voorzien in de behoefte van beveiliging maar ook waar nodig de juiste coaching.

Diensten


 • image1

  Objectbeveiliging/Winkel(pand) beveiliging


  Winkeldiefstal en roofovervallen, bijna elke winkel heeft er wel een mee te maken. Dit kost de ondernemer jaarlijks bakken met geld om het niet te hebben over de tijd die men er mee kwijt raakt. De behoefte aan winkelbeveiliging is daarom de laatste jaren sterk gegroeid.

  Onze ervaren en gekwalificeerde beveiligingsbeambten kunnen met hun opvallende of onopvallende aanwezigheid direct optreden bij calamiteiten. Bovendien dragen zij met hun aanwezigheid bij aan een veiliger gevoel bij zowel medewerkers als klanten.
  OFFERTE AANVRAGEN

 

Nieuws

 • Amsterdam schiet portiers te hulp

  AMSTERDAM, 2011

  Gemeente en politie in Amsterdam gaan portiers van nachtclubs en andere horecazaken helpen. Zo gaat de gemeente ze ondersteunen bij het opzetten van een belangenorganisatie. De politie heeft speciale aangifteformulieren ontwikkeld die portiers kunnen invullen bij bepaalde misdrijven bij de deur van de uitgaansgelegenheid.

  Lees meer
 • Lancering website - Prior Security

  September, 2011

  Prior Security lanceert zijn website priorsecurity.nl met succes!

  Lees meer

Vacatures

 • Ben jij representatief en collegiaal, heb je een goed normen- en waardenbesef en geen ernstige delicten gepleegd, dan zijn wij op zoek naar jou. Werken bij...

  Lees meer