"Uw veiligheid, ons prioriteit"

Prior Security is een jonge & dynamische onderneming die weet wat er speelt in de maatschappij. Door de veelzijdigheid en verschillende belangen van ondernemingen organisaties en particulieren wordt beveiliging en coaching een steeds moeilijkere en onmisbaar begrip in onze maatschappij.

Als antwoord op deze behoefte bieden wij beveiligers aan met een pedagogisch achtergrond, zodat wij niet enkel voorzien in de behoefte van beveiliging maar ook waar nodig de juiste coaching.

Diensten


 • image1

  Receptie/Portier diensten


  De receptiedienst/portier is een belangrijk functie binnen een organisatie. Bezoekers krijgen als eerste te maken met de receptie/portie. De eerste indruk is ontzettend belangrijk voor uw bedrijf. Daarom is het belangrijk om goede en repressentatieve personeel te hebben op deze positie die tevens fungeerd als visitekaartje voor uw bedrijf.


  Niet alleen klantvriendelijkheid en gastvrijheid zijn een taak van de receptiedienst, ook de beveiliging van uw gebouw/terrein behoort tot zijn/haar taken.


  Onderstaand enkele taken van de receptiedienst:

  * Ontvangen en registreren van bezoekers;
  * Afhandelen van het telefoonverkeer;
  * Controle personeel en personeel van derden;
  * Administratieve werkzaamheden;
  * Repressief optreden bij calamiteiten;
  * Verlenen van bhv en EHBO;
  * Door de klant aangewezen werkzaamheden.

  Heeft u interesse in de dienst, neem dan contact op met 1 van onze medewerkers of vraag direct een offerte aan.


  OFFERTE AANVRAGEN

 

Nieuws

 • Amsterdam schiet portiers te hulp

  AMSTERDAM, 2011

  Gemeente en politie in Amsterdam gaan portiers van nachtclubs en andere horecazaken helpen. Zo gaat de gemeente ze ondersteunen bij het opzetten van een belangenorganisatie. De politie heeft speciale aangifteformulieren ontwikkeld die portiers kunnen invullen bij bepaalde misdrijven bij de deur van de uitgaansgelegenheid.

  Lees meer
 • Lancering website - Prior Security

  September, 2011

  Prior Security lanceert zijn website priorsecurity.nl met succes!

  Lees meer

Vacatures

 • Ben jij representatief en collegiaal, heb je een goed normen- en waardenbesef en geen ernstige delicten gepleegd, dan zijn wij op zoek naar jou. Werken bij...

  Lees meer