"Uw veiligheid, ons prioriteit"

Prior Security is een jonge & dynamische onderneming die weet wat er speelt in de maatschappij. Door de veelzijdigheid en verschillende belangen van ondernemingen organisaties en particulieren wordt beveiliging en coaching een steeds moeilijkere en onmisbaar begrip in onze maatschappij.

Als antwoord op deze behoefte bieden wij beveiligers aan met een pedagogisch achtergrond, zodat wij niet enkel voorzien in de behoefte van beveiliging maar ook waar nodig de juiste coaching.

Diensten


 • image1

  Persoonsbeveiliging


  Gezien het feit dat we te maken hebben met een verharde maatschappij waarin bedreiging, afpersing, diefstal, ontvoering en stalking zaken zijn die niet worden geschuwd, is het vooral als directeur van een onderneming, vermogend of publiek bekend persoon van groot belang om de veiligheid van u en uw dierbaren te garanderen.


  De kerntaak van de persoonsbeveiliger is het voorkomen, afweren en doorstaan van ongewenste aanvallen. Een aanleiding om een beroep te doen op onze persoonsbeveiliging kan diverse oorzaken hebben: bij een daadwerkelijke levensbedreigende situatie, na een mondelinge of schriftelijke bedreiging , of als preventieve beveiliging.


  Voor een goede aanpak wordt een veiligheidsplan opgesteld. Op basis van een complete risicoanalyse van woon- en werkomgeving. Dat resulteert in een advies om de veiligheid te kunnen garanderen, met respect voor uw persoonlijke wensen. Als het nodig is 24 uur per dag, zeven dagen in de week. U kunt op ons vertrouwen.


  Heeft u interesse in deze dienst ? neem vrijblijvend contact op met 1 van onze medewerkers.

  OFFERTE AANVRAGEN

   

Nieuws

 • Amsterdam schiet portiers te hulp

  AMSTERDAM, 2011

  Gemeente en politie in Amsterdam gaan portiers van nachtclubs en andere horecazaken helpen. Zo gaat de gemeente ze ondersteunen bij het opzetten van een belangenorganisatie. De politie heeft speciale aangifteformulieren ontwikkeld die portiers kunnen invullen bij bepaalde misdrijven bij de deur van de uitgaansgelegenheid.

  Lees meer
 • Lancering website - Prior Security

  September, 2011

  Prior Security lanceert zijn website priorsecurity.nl met succes!

  Lees meer

Vacatures

 • Ben jij representatief en collegiaal, heb je een goed normen- en waardenbesef en geen ernstige delicten gepleegd, dan zijn wij op zoek naar jou. Werken bij...

  Lees meer