"Uw veiligheid, ons prioriteit"

Prior Security is een jonge & dynamische onderneming die weet wat er speelt in de maatschappij. Door de veelzijdigheid en verschillende belangen van ondernemingen organisaties en particulieren wordt beveiliging en coaching een steeds moeilijkere en onmisbaar begrip in onze maatschappij.

Als antwoord op deze behoefte bieden wij beveiligers aan met een pedagogisch achtergrond, zodat wij niet enkel voorzien in de behoefte van beveiliging maar ook waar nodig de juiste coaching.

Diensten


 • image1

  Horeca beveiliging


  De toestroom van vele bezoekers brengt weleens problemen met zich mee om deze problemen te voorkomen of de juiste hand te bieden zijn de beveiligers van Prior security niet alleen beveiligers maar fungeren deze ook als gastheer/-vrouw voor uw onderneming.
  Zij maken het eerste contact met uw bezoekers en zijn met hun professionele en representatieve uitstraling het visitekaartje voor uw bedrijf.


  Door een goede benadering weten onze gastheren ongeregeldheden op een subtiele en nette manier op te lossen. Conflictbeheersing is daarom een belangrijke vaardigheid om er zorg voor te dragen dat de veiligheid rond uitgaansgelegenheden gewaarborgd blijft.  OFFERTE AANVRAGEN

   

Nieuws

 • Amsterdam schiet portiers te hulp

  AMSTERDAM, 2011

  Gemeente en politie in Amsterdam gaan portiers van nachtclubs en andere horecazaken helpen. Zo gaat de gemeente ze ondersteunen bij het opzetten van een belangenorganisatie. De politie heeft speciale aangifteformulieren ontwikkeld die portiers kunnen invullen bij bepaalde misdrijven bij de deur van de uitgaansgelegenheid.

  Lees meer
 • Lancering website - Prior Security

  September, 2011

  Prior Security lanceert zijn website priorsecurity.nl met succes!

  Lees meer

Vacatures

 • Ben jij representatief en collegiaal, heb je een goed normen- en waardenbesef en geen ernstige delicten gepleegd, dan zijn wij op zoek naar jou. Werken bij...

  Lees meer