"Uw veiligheid, ons prioriteit"

Prior Security is een jonge & dynamische onderneming die weet wat er speelt in de maatschappij. Door de veelzijdigheid en verschillende belangen van ondernemingen organisaties en particulieren wordt beveiliging en coaching een steeds moeilijkere en onmisbaar begrip in onze maatschappij.

Als antwoord op deze behoefte bieden wij beveiligers aan met een pedagogisch achtergrond, zodat wij niet enkel voorzien in de behoefte van beveiliging maar ook waar nodig de juiste coaching.

Diensten


 • image1

  Evenementen beveiliging


  Een van de belangrijkste aspecten bij het beveiligen van evenementen is de voorbereiding. Prior Security security besteedt hier erg veel zorg aan.

  Het beveiligen van grote groepen mensen brengt vaak veel risico's met zich mee. Daarom wordt er voorafgaand aan het evenement een beveiligingsplan gemaakt en aan u voorgelegd. Verder wordt er indien nodig een calamiteitenplan opgesteld in overleg met brandweer en politie. De evenementenbeveiligers zijn goed getraind in het effectief controle uitoefenen en eventueel grondig fouilleren.

  Ons personeel is fungeert verder ook als gastheer en zullen uw klanten indien nodig begeleiden en vriendelijk te woord staan.
  Ook bieden wij service medewerkers aan die kunnen helpen bij taken tijdens het evenement denkend aan kaartjes knippen enz.  OFFERTE AANVRAGEN

   

Nieuws

 • Amsterdam schiet portiers te hulp

  AMSTERDAM, 2011

  Gemeente en politie in Amsterdam gaan portiers van nachtclubs en andere horecazaken helpen. Zo gaat de gemeente ze ondersteunen bij het opzetten van een belangenorganisatie. De politie heeft speciale aangifteformulieren ontwikkeld die portiers kunnen invullen bij bepaalde misdrijven bij de deur van de uitgaansgelegenheid.

  Lees meer
 • Lancering website - Prior Security

  September, 2011

  Prior Security lanceert zijn website priorsecurity.nl met succes!

  Lees meer

Vacatures

 • Ben jij representatief en collegiaal, heb je een goed normen- en waardenbesef en geen ernstige delicten gepleegd, dan zijn wij op zoek naar jou. Werken bij...

  Lees meer