"Uw veiligheid, ons prioriteit"

Prior Security is een jonge & dynamische onderneming die weet wat er speelt in de maatschappij. Door de veelzijdigheid en verschillende belangen van ondernemingen organisaties en particulieren wordt beveiliging en coaching een steeds moeilijkere en onmisbaar begrip in onze maatschappij.

Als antwoord op deze behoefte bieden wij beveiligers aan met een pedagogisch achtergrond, zodat wij niet enkel voorzien in de behoefte van beveiliging maar ook waar nodig de juiste coaching.

Diensten


 • image1

  Onze Dienstenverlening


  Onze Dienstenverlening Prior Security bied voor alle beveiligingssituatie een gepaste oplossing hier voorafgaand Wordt afhankelijk van de omstandigheden en uw wensen eerst een risicoanalyse gemaakt, dit op basis waarvan de juiste diensten kunnen worden ingezet. Dat betekent voor u transparantie in de aangeboden oplossing en in de kosten.

  De dienstverlening van Prior Security bestrijkt een breed terrein en omvat zowel veiligheid als beveiliging. Van bewaking tot begeleiding, van surveillance tot evenementen. Ook op het gebied van pedagogie hebben wij u veel te bieden.

  Zie een overzicht van onze diensten in de rechterkolom. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel of mail vrijblijvend 1 van onze medewerkers.

Nieuws

 • Amsterdam schiet portiers te hulp

  AMSTERDAM, 2011

  Gemeente en politie in Amsterdam gaan portiers van nachtclubs en andere horecazaken helpen. Zo gaat de gemeente ze ondersteunen bij het opzetten van een belangenorganisatie. De politie heeft speciale aangifteformulieren ontwikkeld die portiers kunnen invullen bij bepaalde misdrijven bij de deur van de uitgaansgelegenheid.

  Lees meer
 • Lancering website - Prior Security

  September, 2011

  Prior Security lanceert zijn website priorsecurity.nl met succes!

  Lees meer

Vacatures

 • Ben jij representatief en collegiaal, heb je een goed normen- en waardenbesef en geen ernstige delicten gepleegd, dan zijn wij op zoek naar jou. Werken bij...

  Lees meer