"Uw veiligheid, ons prioriteit"

Prior Security is een jonge & dynamische onderneming die weet wat er speelt in de maatschappij. Door de veelzijdigheid en verschillende belangen van ondernemingen organisaties en particulieren wordt beveiliging en coaching een steeds moeilijkere en onmisbaar begrip in onze maatschappij.

Als antwoord op deze behoefte bieden wij beveiligers aan met een pedagogisch achtergrond, zodat wij niet enkel voorzien in de behoefte van beveiliging maar ook waar nodig de juiste coaching.

Diensten


 • image1

  Brandwacht


  Brandwachten hebben als hoofdtaak om iedere vorm van brandgevaar te minimaliseren. De brandwacht wordt ingezet op objecten waar speciale eisen gesteld worden omtrent kennis van brandpreventie en brandbestrijding, gevaarlijke stoffen, ontploffingsgevaar, etc. De brandwacht is gekwalificeerd om bij calamiteiten als brandwacht / brandweerman repressief op te kunnen treden.


  Onze brandwachten kunnen worden ingezet voor:

  * Toezicht houden op de naleving van procedures en voorschriften;
  * Controle op de vereiste persoonlijke beschermingsmiddelen;
  * Controle op juistheid van verstrekte werkvergunningen;
  * Verrichten van gas- en zuurstofmetingen;

  * Alarmeren van betrokkene(n) bij calamiteiten;
  * Gebruik van portofoons;
  * Verlenen van eerste hulp (EHBO);
  * Toegangscontrole besloten ruimtes;

  * Controle op vereiste persoonlijke beschermingsmiddelen;
  * Bestrijding van beginnende branden.


  Al onze brandweerwachten zijn in het bezit van:

  * Een verklaring van goed gedrag;
  * Minimaal het Rijkserkende diploma Brandwacht;
  * Een medische verklaring (hierin wordt verklaart dat de brandwacht lichamelijk geschikt is voor het gebruiken van ademluchtapparatuur).  Heeft u interesse in de dienst, neem dan contact op met 1 van onze medewerkers of vraag direct een offerte aan.


  OFFERTE AANVRAGEN

 

Nieuws

 • Amsterdam schiet portiers te hulp

  AMSTERDAM, 2011

  Gemeente en politie in Amsterdam gaan portiers van nachtclubs en andere horecazaken helpen. Zo gaat de gemeente ze ondersteunen bij het opzetten van een belangenorganisatie. De politie heeft speciale aangifteformulieren ontwikkeld die portiers kunnen invullen bij bepaalde misdrijven bij de deur van de uitgaansgelegenheid.

  Lees meer
 • Lancering website - Prior Security

  September, 2011

  Prior Security lanceert zijn website priorsecurity.nl met succes!

  Lees meer

Vacatures

 • Ben jij representatief en collegiaal, heb je een goed normen- en waardenbesef en geen ernstige delicten gepleegd, dan zijn wij op zoek naar jou. Werken bij...

  Lees meer