"Uw veiligheid, ons prioriteit"

Prior Security is een jonge & dynamische onderneming die weet wat er speelt in de maatschappij. Door de veelzijdigheid en verschillende belangen van ondernemingen organisaties en particulieren wordt beveiliging en coaching een steeds moeilijkere en onmisbaar begrip in onze maatschappij.

Als antwoord op deze behoefte bieden wij beveiligers aan met een pedagogisch achtergrond, zodat wij niet enkel voorzien in de behoefte van beveiliging maar ook waar nodig de juiste coaching.

Diensten


 • image1

  Bouw beveiliging


  Tijden de werkzaamheden van een bouwbedrijf wordt er gebruik gemaakt van dure materialen die onmisbaar zijn voor het bedrijf. Om ervoor zorg te dragen dat deze materialen onaangetast blijven, bieden wij van Prior Security bouwwerk beveiligers aan die gespecialliseerd zijn in het beveiligen van bouwterreinen.


  Onze beveiligers beveiligen uw materialen zowel onder werktijden als daar buiten.
  Zij houden tevens toezicht op het terrein of er zich geen onbevoegde personen op bevin- den. Dit bevordert tevens de productiviteit van uw bedrijf, uw wordt namelijk niet meer opgehouden door verlies van materialen.


  Voorafgeaand aan de beveiling wordt er eerst in overleg met uw organistaie een nauwkeu- rig en uitgebreid beveiliginsplan opgesteld.  Heeft u interesse in de dienst, neem dan contact op met 1 van onze medewerkers of vraag direct een offerte aan.


  OFFERTE AANVRAGEN

 

Nieuws

 • Amsterdam schiet portiers te hulp

  AMSTERDAM, 2011

  Gemeente en politie in Amsterdam gaan portiers van nachtclubs en andere horecazaken helpen. Zo gaat de gemeente ze ondersteunen bij het opzetten van een belangenorganisatie. De politie heeft speciale aangifteformulieren ontwikkeld die portiers kunnen invullen bij bepaalde misdrijven bij de deur van de uitgaansgelegenheid.

  Lees meer
 • Lancering website - Prior Security

  September, 2011

  Prior Security lanceert zijn website priorsecurity.nl met succes!

  Lees meer

Vacatures

 • Ben jij representatief en collegiaal, heb je een goed normen- en waardenbesef en geen ernstige delicten gepleegd, dan zijn wij op zoek naar jou. Werken bij...

  Lees meer